ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

18 листопада 2022 року

Вінниця

№ 2519

 

 

Про відзначення на Вінниччині

Дня Гідності та Свободи

  

Відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року № 872/2014 «Про День Гідності та Свободи», з метою збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору

 

НАКАЗУЮ:

1. Департаментам обласної військової адміністрації: інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; гуманітарної політики, районним військовим адміністраціям, виконавчим комітетам міських / селищних рад забезпечити проведення 21 листопада 2022 року мітингу-реквієм та покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам в російсько-українській війні.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації:

1) видатки, пов’язані з придбанням квіткової продукції та наданням транспортних послуг, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису;

2) забезпечити висвітлення у місцевих засобах масової інформації відомостей про актуальні питання з життя військовослужбовців, працівників  та ветеранів Збройних Сил України, привернувши увагу громадськості до їх проблем.

3. Управлінню у справах національностей та релігії обласної військової адміністрації рекомендувати керівникам релігійних організацій провести поминальні та заупокійні богослужіння за загиблими захисниками України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                       

       Сергій БОРЗОВ