ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

25 листопада 2022 року

Вінниця

№ 2599

                                                                             

Про відзначення на Вінниччині

Дня Збройних Сил України

  

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 19 жовтня 1993 року № 3528-12 «Про День Збройних Сил України», рішення 4 сесії обласної Ради     7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування бойового подвигу та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України у широкомасштабній збройній агресії російської федерації проти України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників і захисниць рідної землі

 

НАКАЗУЮ:

1. Нагородити Почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної Ради, з виплатою грошової винагороди, військовослужбовців та працівників Збройних Сил України згідно із додатком.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації:

1) видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції та рамок профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису;

2) забезпечити висвітлення у місцевих засобах масової інформації відомостей про актуальні питання з життя військовослужбовців, працівників  та ветеранів Збройних Сил України, привернувши увагу громадськості до їх проблем.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                      

    Сергій БОРЗОВ