ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

28 листопада 2022 року

Вінниця

№ 2623

 

 

Про нагородження Почесною

грамотою облдержадміністрації  та

обласної Ради з нагоди Дня місцевого

самоврядування 

  

Відповідно до Указу Президента України від 25 листопада 2000 року № 1250/2000 «Про День місцевого самоврядування», рішення 4 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» (зі змінами) та з нагоди Дня місцевого самоврядування

НАКАЗУЮ:

1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій з наданням грошової  винагороди згідно з додатком.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової  адміністрації фінансування видатків, пов’язаних з наданням грошової винагороди до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції та рамок, здійснити за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, згідно з кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 Начальник обласної

 військової адміністрації                                                            

 Сергій БОРЗОВ

 

      Додаток.doc