ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

01 грудня 2022 року

Вінниця

№ 2661

  

Про нагородження Почесною грамотою

облдержадміністрації та обласної Ради

з нагоди відзначення Міжнародного

дня волонтера 

 

Відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність», рішення  4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» (зі змінами), за активну громадську позицію, благодійну і волонтерську діяльність, вагому і систематичну підтримку військовослужбовців, які захищають нашу країну від російської терористичної агресії та з нагоди Міжнародного дня волонтера

НАКАЗУЮ:

1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, з врученням цінного подарунку, волонтерів згідно із додатком.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані з придбанням цінного подарунку до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, квіткової продукції та рамок профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                         

 Сергій БОРЗОВ