ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

23 грудня 2022 року

Вінниця

№ 2947

 

 

Про внесення змін до наказу

Начальника обласної військової

адміністрації від 02 грудня 2022 року № 2697

 

 Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», від 30 листопада 2016 року № 867 «Деякі питання оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних», за результатами проведення інформаційного аудиту наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у 2022 році,

 

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 02 грудня 2022 року № 2697 «Про набори даних Вінницької обласної військової адміністрації, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» такі зміни:

Затвердити перелік наборів даних Вінницької обласної військової адміністрації, що підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, у новій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрія Кавунця.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                              

            Сергій БОРЗОВ

 

 

      Додаток.doc