ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

12.06.2023

Вінниця

№ 849

 

 

Наказ начальника ОВА від 30.05.2023 №765

Про організацію міжнародного

урочистого заходу

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 05 березня 2002 року № 217/2002 «Про Порядок здійснення зовнішніх зносин Радою міністрів Автономної Республіки Крим, місцевими державними адміністраціями», листа Департаменту охорони здоров’я обласної військової адміністрації від 25 травня 2023 року № 11/3051, з метою поглиблення співробітництва між Україною та Італійською Республікою в сфері гуманітарної допомоги

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації спільно з Департаментом охорони здоров’я та реабілітації обласної військової адміністрації:

 

  • організувати та провести урочисту передачу медичного обладнання, придбаного за кошти благодійних організацій з Італійської Республіки для закладів охорони здоров’я Вінницької області;

 

  • забезпечити загальну координацію міжнародного урочистого заходу та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021-2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978, згідно з кошторисом.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації забезпечити медійний супровід заходу.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTО) Андрія Кавунця.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                           

               Сергій БОРЗОВ