ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

06.09.2023

Вінниця

№ 1183

  

Про затвердження переліку проектів і заходів,

які запропоновано реалізовувати за рахунок

субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

 

Відповідно до пункту 9 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення, затвердженного постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2023 року № 608, враховуючи лист Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 04 вересня 2023 року № 8019/31/14-23

НАКАЗУЮ: 

  1. Затвердити перелік проектів і заходів, які запропоновано реалізовувати за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення у Вінницькій області в 2023 році, що додається. 
  1. Департаменту фінансів обласної військової адміністрації внести зміни до показників обласного бюджету на 2023 рік та здійснювати фінансування видатків з урахуванням внесених змін. 
  1. Державному підприємству «Архітектурно-будівельний інжиніринг» забезпечити цільове використання коштів субвенції з обласного бюджету про що інформувати Управління будівництва обласної військової адміністрації щомісячно до 01 числа. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                   

       Сергій БОРЗОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

 Наказ начальника обласної

військової адміністрації

 06.09.2023 № 1183

 

Перелік проектів і заходів, які запропоновано реалізовувати за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення в Вінницькій області в 2023 році

 

Вид робіт та найменування об’єкту

Головний розпорядник бюджетних коштів

Замовник робіт

Коштів субвенції,

тис. грн

Сума співфінансування,

тис. грн

1.

«Реконструкція першого поверху будівлі корпусу № 17 КНП «ВОКЛ ім. М.І. Пирогова ВОР» для розташування Центру термічної травми та пластичної хірургії за адресою м. Вінниця вул. Пирогова, 46» (коригування)

Управління будівництва обласної військової адміністрації

Державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг»

18 539,7

10 155,09722

 

Заступник начальника Управління будівництва

обласної військової адміністрації  – начальник

відділу правового забезпечення, контролю,

управління персоналом                                                                                               

    Андрій СІЛЬНИЦЬКИЙ