ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

29.11.2023

Вінниця

№ 1433

  

Про затвердження Програми забезпечення виконання обласною військовою адміністрацією у 2024 році делегованих повноважень в умовах правового режиму воєнного стану

 

 Відповідно до статей 118, 119 Конституції України, Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», з метою забезпечення виконання делегованих повноважень в повному обсязі

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Програму забезпечення виконання обласною військовою адміністрацією у 2024 році делегованих повноважень в умовах правового режиму воєнного стану (далі – Програма), що додається.
  1. Обласній військовій адміністрації та її структурним підрозділам забезпечити виконання завдань та заходів, визначених Програмою.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Начальник обласної
військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ