Проєкт наказу

 

Про затвердження Тарифу

на платну послугу, що надається

комунальним некомерційним підприємством

«Жмеринська лікарня відновного лікування

Вінницької обласної Ради»

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року  № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами) 

НАКАЗУЮ: 

  1. Затвердити Тариф на платну послугу, яка надається комунальним некомерційним підприємством «Жмеринська лікарня відновного лікування Вінницької обласної Ради», що додається. 
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати цей наказ на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  (м. Хмельницький). 
  1. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції     (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення. 
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації                                                    

      Сергій БОРЗОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО        

Наказ Начальника Вінницької

обласної  військової адміністрації

                                                                                       листопада 2022 року №    

 

Тариф

на платну послугу, яка надається комунальним некомерційним підприємством «Жмеринська лікарня відновного лікування

Вінницької обласної Ради»

 

з/п

 

Назва послуги

 

Одиниця виміру

 

Тариф, грн, з

ПДВ

1

2

3

4

I.

Стажування лікарів (провізорів) - інтернів у базових закладах та установах охорони здоровя, якщо ці лікарі (провізори) - інтерни: закінчили недержавні вищі медичні (фармацевтичні) заклади освіти; закінчили державні вищі медичні (фармацевтичні) заклади освіти на умовах контракту; прийняті на роботу в недержавні заклади охорони здоров’я (недержавні фармацевтичні заклади, підприємства); повторно проходять інтернатуру; бажають отримати другу спеціальність в інтернатурі:

1.

Стажування лікарів (провізорів)-інтернів за спеціальністю «Фізична та реабілітаційна медицина»

 

 

1 тиждень

 

 

243,80

 

Директор Департаменту охорони

здоров’я та реабілітації Вінницької

обласної державної адміністрації                                

      Ольга ЗАДОРОЖНА