Про затвердження норм витрат на

проведення спортивних заходів

обласного рівня за рахунок коштів

обласного бюджету

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Програми розвитку фізичної культури і спорту у Вінницькій області на 2021–2025 роки, затвердженої рішенням 10 сесії Вінницької обласної Ради 8 скликання від 25 червня 2021 року № 160, з метою з метою цільового використання коштів обласного бюджету на реалізацію відповідних заходів в рамках Програми розвитку фізичної культури і спорту у Вінницькій області.

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

  1. Затвердити:

1) Порядок забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення, дієтичними добавками спортсменів – учасників спортивних заходів обласного рівня за рахунок коштів обласного бюджету, що додається;

2) Порядок забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів за рахунок коштів обласного бюджету, що додається;

3) Грошову норму витрат на забезпечення спортсменів – учасників спортивних заходів обласного рівня лікарськими засобами та виробами медичного призначення, дієтичними добавками, що додається;

4) Затвердити коефіцієнти застосування норм готових до вживання продуктів харчування у раціоні учасників спортивних заходів міжнародного, державного та обласного рівнів з урахуванням добового розподілу енергетичних потреб, групи видів спорту, виду спортивного заходу, що додається.

  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник Вінницької обласної
військової адміністрації   

    Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Порядок забезпечення лікарськими засобами.doc (Розмір - 51КБ)

Завантажити. Грошова норма витрат.doc (Розмір -  44КБ)

Завантажити. Порядок забезпечення харчуванням.doc (Розмір - 52КБ)

Завантажити. Коефіцієнти.doc (Розмір - 71КБ)