Проєкт наказу

Про затвердження Порядку

використання коштів обласного

бюджету для виплати обласної

педагогічної премії

 

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22, 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Обласної цільової програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю на 2023–2027 роки, затвердженої наказом начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 03 січня 2023 року № 03, з метою підтримки та заохочення педагогічних працівників за значні особисті досягнення у здійсненні навчання і виховання здобувачів освіти

 

ЗОБОВЯЗУЮ:

 

  1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для виплати обласної педагогічної премії, що додається.

 

  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

 

  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ