Про затвердження Порядку використання

коштів обласного бюджету для виплати

премій лауреатам Всеукраїнської

мистецької премії імені Миколи Леонтовича

 

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22, 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Програми розвитку культури Вінницької області на 2023–2025 роки, затвердженої наказом начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 01 лютого 2023 року № 161, з метою збереження та розвитку українських національних співочих традицій, підтримки науковців, мистецтвознавців та хорових колективів, що популяризують життя і творчість Миколи Леонтовича 

ЗОБОВЯЗУЮ:

  1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для виплати премій лауреатам Всеукраїнської мистецької премії імені Миколи Леонтовича, що додається.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник начальника
Вінницької обласної військової
адміністрації   

Наталя ЗАБОЛОТНА

 

Завантажити. Проєкт розпорядження.pdf (Розмір - 98 КБ)

Завантажити. Порядок.doc (Розмір - 62 КБ)