ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

18.01.2024

Вінниця

№ 34

 

Про проведення пілотування першого етапу соціальної послуги з соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей

 

Відповідно до статей 22, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на  2022–2026 роки, затвердженої рішенням 15 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2021 року № 298, з метою надання психологічної підтримки ветеранам війни та членам їх сімей

НАКАЗУЮ:

  1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації, Вінницькому обласному центру соціальних служб провести у січні–лютому 2024 року на базі медичного реабілітаційного центру Міністерства внутрішніх справ України «Південний Буг» пілотування першого етапу соціальної послуги з соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей.
  1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації здійснити заходи щодо відбору, формування груп ветеранів війни та членів їх сімей.
  1. Вінницькому обласному центру соціальних служб забезпечити:

залучення фахівців з соціальної роботи та психологів, які пройшли відповідну підготовку до роботи у складі мультидисциплінарної команди та її методичний супровід під час проведення програми соціального відновлення;

фінансування заходів щодо першого етапу пілотування соціальної послуги з соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей за рахунок коштів, передбачених  на утримання Вінницького обласного центру соціальних служб.

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника голови обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                                       

  Сергій БОРЗОВ