ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

07.02.2024

Вінниця

№ 60

 

Про відзначення на Вінниччині Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Указу Президента України від 11 лютого 2004 року № 180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування подвигу військовослужбовців при виконанні обов’язків військової служби та поліпшення соціального захисту ветеранів війни

НАКАЗУЮ: 

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, з виплатою грошової винагороди, учасників бойових дій на території інших держав, згідно з додатком. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації:

1) видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції та рамок профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису;

2) забезпечити висвітлення у місцевих медіа відомостей про актуальні питання з життя військовослужбовців, працівників та ветеранів Збройних Сил України, привернувши увагу громадськості до їх проблем.

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної

військової адміністрації    

  Сергій БОРЗОВ