ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

07.02.2024

Вінниця

№ 64

 

Про внесення змін до обсягу регіонального замовлення на підготовку  фахівців та робітничих кадрів для закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2023 році

 

Відповідно до статей 13, 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 6, 9 Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту», розпоряджень Кабінету Міністрів України від 14 грудня  2016 року № 994-р «Про схвалення методичних рекомендацій щодо формування та розміщення регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів», від 25 жовтня 2017 року № 831-р «Питання управління державними закладами професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованими Міністерству освіти і науки»

НАКАЗУЮ:

  1. Унести до наказу начальника обласної військової адміністрації від 07 лютого 2023 року № 191 «Про затвердження обсягу регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів для закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2023 році» такі зміни:

Затвердити обсяг регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів для закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2023 році у новій редакції, що додається.

  1. Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації довести обсяг  регіонального замовлення на підготовку фахівців  та робітничих кадрів у 2023 році  до  закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації

    Cергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток.doc (Розмір - 442КБ)