ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

23.02.2024

Вінниця

№ 110

 

Про затвердження Регіонального плану заходів на 2024–2025 роки з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, що належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року Вінницької обласної військової адміністрації

 

Відповідно до Закону України «Про національні меншини (спільноти) України», розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 грудня 2023 року № 1197-р «Про затвердження плану заходів на 2024–2025 роки з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року», з урахуванням специфіки становища, потреб та етнокультурних особливостей осіб, які належать до ромської національної меншини,

НАКАЗУЮ: 

  1. Затвердити Регіональний план заходів на 2024–2025 роки з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року (далі – План заходів), що додається.
  1. Районним військовим адміністраціям, структурним підрозділам обласної військової адміністрації, виконавчім комітетам сільських, селищних, міських рад, територіальним органам центральних органів виконавчої влади, які є відповідальними за виконання Плану заходів, забезпечити його своєчасне виконання та інформувати Управління у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації щороку до 10 січня для узагальнення та подальшого інформування обласної військової адміністрації до 20 січня.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток.doc (Розмір - 155КБ)