ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

28.02.2024

Вінниця

№ 122

 

Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області

  

Відповідно до пункту 6 статті 16, пункту 4 статті 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України  від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції  «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів області після зимового періоду експлуатації, покращення благоустрою та озеленення територій, підготовки об’єктів благоустрою загального користування до проведення загальнодержавних та загальнообласних заходів

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити заходи з організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області (далі – заходи), що додаються.
  1. Районним військовим адміністраціям, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад, структурним підрозділам обласної військової адміністрації, територіальним органам центральних органів виконавчої влади, підприємствам, установам, організаціям забезпечити виконання заходів, про що інформувати Управління розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації до 25 березня 2024 року та до 25 квітня 2024 року за формою, згідно з додатком та додатковими фотоматеріалами.
  1. Управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації про виконання заходів інформувати обласну військову адміністрацію до 01 квітня 2024 року та до 01 травня 2024 року.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

  

Начальник обласної

військової адміністрації  

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток.doc (Розмір - 97КБ)