ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

28.02.2024

Вінниця

№ 116

 

 

 

Про відзначення на Вінниччині 210 річчя від дня народження Тараса Шевченка

 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою відзначення 210 річчя від дня народження геніального поета, видатного письменника, художника, етнографа та громадського діяча Тараса Шевченка 

НАКАЗУЮ:

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації, районним військовим адміністраціям забезпечити:

1) проведення церемоній покладання квітів, тематичних композицій до пам’ятника Тараса Шевченка 09 березня 2024 року;

2) виготовлення та розміщення інформаційної продукції;

3) висвітлення в місцевих медіа заходи, спрямовані на консолідацію українського суспільства, збереження та примноження історико-культурної, народно-побутової спадщини регіону, сприяння подальшому розвитку музейної справи, привернення уваги до вшанування пам’яті Т. Г. Шевченка на Вінниччині.

  1. Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації забезпечити проведення з використанням онлайн-засобів тематичних заходів просвітницького та виховного змісту в закладах освіти та установах культури.
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані із проведенням заходів, зазначених у пункті 1 цього наказу, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації    

Сергій БОРЗОВ