ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

28.03.2024

Вінниця

№ 201

 

 

Про внесення змін до наказу начальника
обласної військової адміністрації
від 18 січня 2023 року № 80

 

Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», «Про дорожній рух», Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176, Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 15 липня 2013 року № 480 та у зв’язку з кадровими змінами

НАКАЗУЮ: 

  1. Унести до наказу начальника обласної військової адміністрації від 18 січня 2023 року № 80 «Про затвердження складу комісії з обстеження доріг та дорожніх об’єктів перед відкриттям нових приміських, міжміських автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території області» такі зміни:

Затвердити склад комісії з обстеження доріг та дорожніх об’єктів перед відкриттям нових приміських, міжміських автобусних маршрутів загального користування, що не виходять за межі території області у новій редакції, що додається.

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

Начальник обласної
військової адміністрації  

Сергій БОРЗОВ