ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

08.04.2024

Вінниця

 № 220

 

 

Про нагородження Почесною грамотою
облдержадміністрації та обласної Ради
з нагоди утворення Військової служби
правопорядку у Збройних Силах України 

 

 

Відповідно до Закону України «Про Військову службу правопорядку у Збройних Силах України», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави та за активну громадську позицію

НАКАЗУЮ:

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди захисників, згідно з додатком.
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, проведенням заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної
військової адміністрації 

  Сергій БОРЗОВ