ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

10.05.2024

Вінниця

№ 320

 

Про розроблення технічної документації
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122 Земельного кодексу України, статей 13, 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про адміністративну процедуру», враховуючи клопотання Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», 

НАКАЗУЮ: 

  1. Розробити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 10,1235 га з кадастровим номером 0520682400:01:004:0147, яка знаходиться у постійному користуванні Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», розташованої на території Вороновицької селищної територіальної громади Вінницького району, для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  1. Державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України»:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з встановленням меж земельних ділянок;

3) подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на затвердження до обласної військової адміністрації.

  1. Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації довести цей наказ до відома Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» у порядку, встановленому статтею 75 Закону України «Про адміністративну процедуру».
  1. Цей наказ набирає чинності з дня доведення його до відома Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

  

Начальник обласної
військової адміністрації     

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Наказ.pdf (Розмір - 109КБ)