ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

 19.06.2024

Вінниця

№ 410

 

Про поділ земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 791, 122 Земельного кодексу України, статті 56 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про адміністративну процедуру», враховуючи клопотання Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області та згоду Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області на поділ земельної ділянки, засвідчену нотаріально від 07 червня 2024 року за № 565,

НАКАЗУЮ:

1. Поділити земельну ділянку площею 16,6500 га з кадастровим номером 0520688900:11:001:0001, розташовану на території Якушинецької сільської територіальної громади Вінницького району, що перебуває у постійному користуванні Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, на три земельні ділянки площами 10,8887 га, 0,0448 га та 5,7165 га. 

  1. Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) зареєструвати земельні ділянки у Державному земельному кадастрі; 

3) подати технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на затвердження до обласної військової адміністрації.

  1. Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації довести цей наказ до відома Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області у порядку, встановленому статтею 75 Закону України «Про адміністративну процедуру».
  1. Цей наказ набирає чинності з дня доведення його до відома Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

  

Начальник обласної
військової адміністрації   

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Наказ.pdf (Розмір - 106КБ)