ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

14.08.2024

Вінниця

№ 528

 

Про організацію початку 2024/2025

навчального року в закладах освіти області

 

На виконання статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2024 року  № 841 «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні», з урахуванням листів Державної служби України з надзвичайних ситуацій від
14 червня 2022 року № 03-1870/162-2 «Про організацію укриття працівників та дітей у закладах освіти» та Міністерства освіти і науки України від 05 червня 2024 року № 1/9979-24 «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2024/25 року»

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Розпочати 2024/2025 навчальний рік в закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти області 02 вересня 2024 року.

 

  1. Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації разом з виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад та керівниками закладів освіти організувати освітній процес:

 

1) в очному режимі відповідно до актів комісії з оцінки будівель та споруд закладів освіти щодо можливості використання підготовлених укриттів місткістю, яка гарантує укриття під час повітряної тривоги усіх учасників освітнього процесу;

 

2) в дистанційному режимі за відсутності укриття в закладах освіти, відповідно до заяв батьків здобувачів освіти та здобувачів освіти, які перебувають за кордоном або на тимчасово окупованих територіях;

 

3) в змішаному режимі відповідно до актів комісії з оцінки будівель та споруд закладів освіти щодо можливості використання підготовлених укриттів місткістю, яка не гарантує укриття під час повітряної тривоги усіх учасників освітнього процесу та поданих батьками здобувачів освіти заяв щодо форми освітнього процесу.

 

  1. Виконавчим комітетам сільських, селищних та міських рад забезпечити безумовне переривання освітнього процесу в закладах освіти, що здійснюється в очному режимі, у разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших відповідних сигналів оповіщення.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Перший заступник начальника

обласної військової адміністрації

Наталя ЗАБОЛОТНА

 

Завантажити. Наказ.pdf (Розмір - 110 КБ)