На засіданні розглядались питання:

1.Про проведену роботу щодо виявлення фактів використання праці офіційно не працевлаштованих працівників та порушення законодавства про працю.

  1. Про проведені заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення (розпорядження КМУ від 05.09.2018 № 649-р.).

Відкриваючи засідання, В. Ольшевський наголосив на тому, що першочерговим завданням органів влади, соціальних партнерів, всіх, хто має стосунок до дотримання законодавства про працю є забезпечення налагодженої результативної співпраці щодо захисту трудових прав і гарантій працівників, легалізації зайнятості і доходів населення.

Заступник начальника управління соціальної та молодіжної політики В. Кушпела зазначив, що з метою захисту прав громадян, пов’язаних з легалізацією трудових відносин районною робочою групою проведено вивчення стану справ у 230 фізичних осіб підприємців.

Після проведеної інформаційно-роз’яснювальної роботи до органів фіскальної служби фізичними особами-підприємцями подано 32 повідомлення про прийняття  працівників на роботу.

Перший заступник Бершадського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Л. Іванова у своїй доповіді наголосила, щоб у питаннях легалізації трудових відносин всі відомства діяли спільно і злагоджено

Головний державний ревізор інспектор управління податків і зборів юридичних осіб ГУ ДФС у Вінницькій області О. Чорнокозинський акцентував увагу, що на протязі січня-вересня поточного року працевлаштовані 304 громадяни району, в тому числі 106 осіб оформили підприємницьку діяльність. За звітний період надійшло 569,4 тис.грн. податків з доходів фізичних осіб.