16 січня 2019  року Теплицький  райдержадміністрації відбулось засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати(грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням голови райдержадміністрації Марцин Людмили Іванівни, на порядок денний було винесено питання:

 Про дотримання трудового законодавства на ДП «Бджільнянський спиртовий завод»

Згідно проведеного моніторингу на підприємствах, організаціях та установах району станом на 10.01.2018р. на підприємстві ДП «Бджільнянський спиртовий завод» наявна заборгованість по заробітній платі 109 працівникам в сумі 177,0 тис.грн.

Головний економіст ДП»Бджільнянський спиртовий завод» Мельник Вікторія Олексіївна проінформувала  про те, що підприємство станом на 10.01.2019 року має заборгованість з виплати заробітної плати працівникам у розмірі 177,0 тис. грн.

В даний час керівництвом підприємства ведуться переговори направлені на підписання договорів на відвантаження спирту уже на лютий місяць поточного року. Кошти від реалізації у першу чергу направляться на погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам.