Про страхувальників, які нарахували заробітну плату працівникам за основним місцем роботи менше мінімальної; у яких більше 10-ти працівників працювали неповний робочий час; де кількість працівників за договорами ЦПХ перевищує 50% від штатної чисельності працівників проінформував перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Сльота.

Про результати інформаційно-роз’яснювальної кампанії, проведеної  робочою групою району з  питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення у Теплицькому районі поінформувала начальник відділу праці Управління праці та соціального захисту населення Лариса Головатюк.

    Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Вінницькій області Ніна Кацан поінформувала щодо штрафних санкцій за порушення трудового законодавства.

За результатами проведеного засідання прийнято рішення продовжити

інформаційно-роз’яснювальні кампанії щодо дотримання трудового законодавства серед суб’єктів господарювання та населення району.