В роботі  спільного засідання комісії та робочої групи взяла участь Н. Греля  - в.о. начальника Шаргородського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області,  яка зазначила, що виконавчою службою вживаються заходи для стягнення заборгованості із боржників по сплаті єдиного соціального внеску за вимогами, які були надані Жмеринським управлінням ГУ ДФС у Вінницькій області 25 січня 2019 року по 148 боржниках на суму понад 1 млн. 620 тис.грн., зокрема  проводяться обстеження майнового стану боржників, деякі вимоги уже виконані.

Головний державний ревізор-інспектор відділу погашення боргу  Жмеринського управління ГУ ДФС у Вінницькій області І. Крочак доповів про те, що 14.02.2019 року були сформовані нові списки фізичних осіб-підприємців, які у ІУ кварталі 2018 року мали заборгованість по сплаті єдиного соціального внеску. На сьогоднішній  день готуються вимоги по 153 боржниках на загальну суму 579,8 тис.грн. для направлення їх у березні місяці у виконавчу службу для стягнення заборгованості.

         За підсумками роботи спільного засідання комісії та робочої групи прийняті відповідні рішення, спрямовані на покращення ситуації із сплати податків фізичними особами - підприємцями району.