На засіданні розглянуто ряд питань, зокрема:

 Щодо заборгованості по заробітній платі працівникам підприємства ДП «Бджільнянський спиртовий завод».

 Станом на 25.08.2019 р. на ДП «Бджільнянський спиртовий завод» наявна заборгованість по заробітній платі 105 працівникам в сумі 1042,9 тис.грн. Погашення заборгованості із заробітної плати можливе після реалізації готової продукції.

Про результати проведених рейдів робочої групи з вивчення питань легалізації найманої праці у суб’єктів підприємницької діяльності.

В серпні місяці поточного року членами районної робочої групи проведено рейдове відвідування 10 суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність в смт. Теплик та роз’яснено про відповідальність за використання нелегальної праці найманих працівників.

За результатами засідання вирішено:

  • Рекомендувати керівнику підприємства ДП «Бджільнянський спиртовий завод» погасити заборгованість по заробітній платі найманим працівника до 10.2019 р. та не допускати нової заборгованості по заробітній платі найманим працівникам підприємства.
  • Членам районної робочої групи з метою запобігання «тіньової» зайнятості проводити рейдові огляди ФОП, торгових точок, закладів харчування та ін. на території району .

-Управлінню праці та соціального захисту населення (О.Г.Чех ):

 - тримати на постійному контролі стан виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району.

 - проводити інформаційну роботу серед населення та роботодавців в частині роз’яснення положень трудового законодавства.