Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт наказу Департаменту агропромислового розвитку  Вінницької обласної військової адміністрації  «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації».

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації

Строк подання пропозицій та зауважень: до 23 липня 2024 року.

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 66-14-34. 

Контактна особа: ІВАХА Наталія Василівна – головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21036 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7, Департамент агропромислового розвитку  Вінницької обласної державної адміністрації, каб. 800. 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 23 липня 2024 року на офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.

Наказ.docx

Порядок.docx

Додаткb.docx