13 травня 2024 року в обласному молодіжному центрі «Квадрат» проведено звітно-виборчу конференцію Учнівської ради Вінниччини (УРВ), в якій взяли участь лідери учнівських самоврядувань територіальних громад Вінницької області та координатори з даної роботи.
Захід відкрив директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК. Він подякував присутнім за активну життєву позицію та висловив впевненість, що з такими талановитими та розумними молодими людьми в України є щасливе майбутнє. У заході також взяли участь Світлана ЯРМОЛЕНКО – директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Микола КОБИСЯ – радник начальника Вінницької обласної військової адміністрації.
   Під час звітно-виборчої конференції на практичній частині для членів учнівської ради Вінниччини відбулось представлення та голосування за кандидатів на керівні посади президії УРВ та переобрання голови УРВ. Вдруге головою учнівської ради була обрана учениця КЗ "Вінницький ліцей №4 Марія ГРЕСЬКО.
   Координатори учнівської ради Вінниччини на практичній частині отримали слушні поради на тренінгу "Проблеми вигорання та методи їх вирішення", взяли участь у тренінгу «Стань батарейкою для молоді».