03 червня 2024 року у Центр естетичного виховання Вінницької обласної Ради відбувся мистецький захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей «ДІТИ – НАЙЦІННІШИЙ РЕСУРС ЛЮДСТВА».
   Сьогодні в залі зібралися ті, хто душею й серцем вбирає в себе кожну картинку, звук, не всидить спокійно на місці, про все допитується і все знає, вміє дивувати і дивуватися, це щирі, енергійні, добрі, а ще великі фантазери і невтомні витівники. Мова, звичайно ж, йде про дітей – найбільше щастя, здатне наповнити життя дорослих радістю й оптимізмом. Більше 60-ти юних артистів зібрались, щоб відзначити це чудове свято.
 Концертну програму відкрив вокальний ансамбль «Джерельце» комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної». які виконали пісню «Ми чудові».
   Вихованка зразкового ансамблю танцю «Шарм» Томашпільського Будинку дитячої творчості Томашпільської селищної ради Тульчинського району Вікторія Солодуха виконала танець «Королева пустелі». Діана Семенюк, учениця 3 класу «Вінницького ліцею №25» Вінницької міської ради виконала поезію Ліни Костенко «Кольорові миші». А також ще багато талановитих дітей-учасників сьогодні взяли участь у заході,
   Організатори заходу подякували усім, хто завітав до Центру естетичного виховання, за співприсутність у творчій атмосфері з такою гарною місією, та запросили усіх артистів та глядачів на сцену, щоб зробити колективне фото на згадку.