Найбільше таборів денного перебування працює на території Вінницької міської територіальної громади – 31 табір, що функціонує при закладах загальної середньої освіти, в серпні заплановано відкрити ще 1 «Літню школу» для 60 дітей.
  Цікаве і корисне дозвілля організовано чотирма закладами позашкільної освіти спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області. Так, на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів відкрилася «Літня профільна школа «Юннат», в центрі технічної творчості учнівської молоді запрацював табір всебічного розвитку «ProfiCamp», Вінницьким обласним центром туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій організовано роботу літнього туристсько-краєзнавчого таборування для 200 вихованців, працівниками Центру естетичного виховання організовано роботу табору «Перлинка» для дітей внутрішньо переміщених осіб.
  Також змістовне дозвілля влітку в таборах денного перебування організовано в 11 закладах освіти Калинівської міської територіальної громади, в Гайсинській ТГ – у 3 закладах, в Жмеринській ТГ – в 2 закладах, в Барській ТГ – в 1 закладі, в Шаргородській ТГ – у 1 закладі освіти.