Сьогодні Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов відвідав Сили тероборони Вінниччини, щоб привітати захисників з їх професійним святом.

За словами Сергія Борзова, від початку підступної та повномасштабної збройної агресії з боку російської федерації сотні людей різних професій та з різним рівнем військової підготовки поповнили лави Сил територіальної оборони Збойних Сил України.

«Ви - перші на захисті вінничан. Ворогу ніколи не знати те, що знаєте ви. Бо ви - вдома. Захищаєте свій дім, своє рідне місто, селище, село…У мирному житті – будівельники, бізнесмени, айтішніки, спортсмени, вчителі….Але 24 лютого ви стали Збройними Силами України. Тим, кому вірять! Саме такою має бути координація армії та громади як один із компонентів національного спротиву», - зазначив очільник області.

За самовідданість, сумлінне виконання військового обов’язку та з нагоди Дня територіальної оборони України Сергій Борзов відзначив Почесною грамотою Вінницької ОВА батальйон окремої бригади тероборони Вінниччини.

«Ми пройдемо цей шлях до Перемоги. Україна поверне своє. Бажаю Вам перемог на всіх фронтах, кожному пройти цю війну до переможного кінця, і знову повернутися до своєї звичної професійної діяльності. Але сьогодні ви - бійці! Бійці територіальної оборони Вінниччини! Зі святом! Бережіть себе і Вінниччину! Слава Україні!», – підкреслив Сергій Борзов у зверненні до захисників.

Крім того, під час зустрічі із бійцями тероборони Начальник Вінницької ОВА спільно з ТОВ «Медіа Дім «РІА» передали костюм сапера військовослужбовцям тероборони Вінниччини.

 «Ми щиро вдячні за Вашу щоденну працю, і сподіваємося, що цей костюм допоможе зберегти якомога більше життів українців», - зауважив Сергій Борзов.