Уже понад 7 місяців Україна веде жорстоку боротьбу за свою свободу та незалежність. Дякуючи кожному воїну, який сьогодні боронить нашу державу, ми маємо можливість зустрічати світанки.    

За ініціативи Начальника Вінницької військової адміністрації Сергія Борзова, у Вінницькому районі впроваджується програма підтримки сімей Захисників та Захисниць.   

Народний депутат України Ірина Борзова разом з начальником Вінницької РВА Віталієм Урдзіком та його заступницею Юлією Олійник, депутатом обласної ради Тетяною Каменщук провели зустріч в Агрономічній територіальній громаді. Під час спілкування з родинами військовослужбовців було з’ясовано низку проблемних питань та взято їх на опрацювання.

«Всім чим зможу, допоможу. Низькій уклін мамам Захисників і Захисниць за найкращих синів та доньок України!», - зазначила  під час зустрічі Ірина Борзова.

По завершенню зустрічі, родинам Захисників та Захисниць передані продуктові набори від Вінницької обласної військової адміністрації.   

«Сміливість наших воїнів, нашої нації - надихає увесь світ. Ми обов’язково здобудемо перемогу. Україна була, є і буде. Українські воїни – то сила України» - підкреслив Віталій Урдзік.

Зустрічі відбулися у с. Агрономічне, с. Медвеже Вушко, с. Бохоники, с.Ільківка, с. Горбанівка, с. Рівець.

Допомагати і підтримувати один одного у цей час дуже важливо.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!