За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова в області тривають зустрічі керівників районів з родинами військовослужбовців.

Так, начальник Вінницької районної військової адміністрації Віталій Урдзік та його заступниця Олена Футуймас відвідали понад 20 родин військових у Немирівській, Вороновицькій та Турбівській територіальних громадах.

Під час візиту посадовці поспілкувалися з рідними Героїв, які пожертвували власним життям у боротьбі за українську державність. Усі проблемні питання було взято під особистий контроль начальника районної військової адміністрації, найближчим часом вони будуть обов’язково вирішені.

"Наші Герої мужні та відважні. Дякую за їхню відданість українській державі. Жодна з родин не повинна залишилась наодинці зі своїми проблемами, докладатимемо максимум зусиль, щоб вирішити усі питання" - підкреслив очільник району.

На жаль, у районі є втрати серед військових. В одній із громад сотні людей провели в останню путь Героя Кобисю Романа, який віддав життя за Україну, її незалежність та за майбутнє прийдешніх поколінь.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.