Дев'ятий рік в Україні триває російська військова агресія, дев’ятий місяць - повномасштабне військове вторгнення. Відстоюючи рідну землю, наші воїни боронять державу, не шкодуючи власного здоров’я та життя.

За ініціативи Начальника ОВА Сергія Борзова на Вінниччині тривають зустрічі місцевого керівництва з родинами захисників та захисниць у громадах.

8 листопада така зустріч відбулась у Немирівській громаді за участю народного депутата України Ірини Борзової.

Своїми хвилюючими питаннями поділилися близько 800 родин військовослужбовців з сіл: Мухівці, Чуків, Ковалівка, Подільське, Кудлаї.

Начальник Вінницької РВА Віталій Урдзік та його заступник Олена Футуймас під час спілкування з родинами захисників обговорили нагальні питання,  які їх турбують.  Усі звернення взято під особистий контроль керівника району.

«Дякую вашим рідним за відданість, за те, що захищають нас, нашу державу. Ми, в свою чергу, зробимо усе від нас залежне для того, аби кожна родина відчула себе захищеною», - підкреслив Віталій Урдзік.

Після проведення зустрічі родинам військових передали продуктові набори від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Працюємо на Перемогу!

Віримо в Збройні Сили України!