Наші Захисники та Захисниці продовжують обороняти українську землю від агресора. Підтримка сімей військовослужбовців залишається пріоритетним завданням.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова продовжуються виїзди керівництва області та районів у громади до сімей військових.  Днями такі зустрічі відбулись в Іванівській та Уланівській територіальних громадах.

З родинами поспілкувалась Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна. Також на зустрічі були присутні голови районних адміністрацій, представники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА, працівники соціальних служб, військкомату та голови територіальних громад.

Посадовці та представники структурних підрозділів заслухали потреби родин. Найбільше запитань виникало щодо відновлення військових документів. Також сім’ї озвучили прохання з приводу переведення військовослужбовців до лікувальних закладів ближче до Вінницької області.

«Ми маємо дбати про сім’ї наших військових! Щоб ті, хто нас захищає, не хвилювались про своїх близьких і могли відважно боронити нашу країну! Україна - одна велика родина! Підтримуємо та допомагаємо один одному!», – резюмувала Наталя Заболотна.

Після проведення зустрічі родинам військових передали допомогу від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Чекаємо вдома з Перемогою!

Слава Україні!