Сьогодні в селі Великий Митник Хмільницької територіальної громади відкрито 82-гу поліцейську станцію в області, яка запрацювала в межах проекту «Поліцейський офіцер громади».

За словами Начальника ОВА Сергія Борзова, це одна із найкращих поліцейських станцій Вінниччини.

«Це вже третя поліцейська станція в Хмільницькій громаді. Офіцер буде постійно тут знаходитись, практично 24/7, - підкреслив очільник області. –  Люди мають почуватися у безпеці - це пріоритет  держави! Тим більше – під час війни».

Нова поліцейська станція обслуговуватиме Великомитницький та Кривошиївський старостинські округи, до яких входить 10 сіл, де проживає близько 6 тисяч громадян. Допомагати жителям та забезпечувати  безпеку в громаді буде старший лейтенант поліції Хмільницького районного відділу Луцков Володимир.

«Він буде надавати соціальну, юридичну допомогу, зокрема, розглядати звернення громадян», - зазначив Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко.

На станції створені усі необхідні умови для прийому громадян, швидкого опрацювання інформації та профілактики правопорушень. Зокрема, станція оснащена оргтехнікою і системою відеоспостереження. Також є кімната для відпочинку співробітників.

Крім того, для забезпечення оперативної роботи шерифа за рахунок державного бюджету було придбано службовий автомобіль.

За плідну співпрацю з органами та підрозділами Нацполіції Вінниччини, Начальник ГУНП у Вінницькій області відзначив Подяками голову старосту Великомитницького старостинського округу Тетяну Шкатюк та директора санаторія «Радон» агропромислового науково-виробничого підприємства «Візит» Миколу Андрійчука, які долучилися до облаштування поліцейської станції.

Нагадаємо, що програма «Поліцейський офіцер громади» покликана сформувати безпечне середовище у кожній громаді області. І Вінниччина сьогодні є беззаперечним лідером у реалізації цього надважливого у воєнний час завдання.