За дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець  та координаторка Програми розвитку ООН у Вінницькій області Анастасія Ланіна передали Калинівській громаді техніку для Центру надання адміністративних послуг.

 У Всесвітній день вишиванки це стало приємним подарунком до свята.

Керівник ЦНАПу Світлана Ткачук всім серцем вболіває за свою справу і мріє зробити Центр надання адміністративних послуг у Калинівці  найдоступнішим, найкомфортнішим і найсучаснішим.

«LED екрани для електронної черги, багатофункціональні пристрої та мобільна валізка допоможуть  якісно, швидко і навіть віддалено надавати адміністративні послуги жителям Калинівської громади»,- підкреслила Анастасія Ланіна.

Варто зазначити, що комплекти сучасної портативної техніки «мобільні валізки» надійшли у рамках спільного проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete «Посилене партнерство для сталого відновлення» за кошти Уряду Швеції та Програми розвитку ООН.

«Ми прагнемо зробити надання адміністративних послуг на Вінниччині  максимально комфортним і доступним для всіх жителів області. Дякую нашим партнерам за підтримку», - підсумував Андрій Кавунець.

Працюємо далі - з душею і для людей!