Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов та народна депутатка України Ірина Борзова привітали медиків з нагоди професійного свята - Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги.

Грамоти Верховної Ради України вручили:

  • ПІРНИКОЗІ Анатолію Васильовичу - директору Комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради»;
  • СКОРОБОГАЧУ Станіславу Миколайовичу - медичному директору Комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради».

«Працівники екстренки – герої нашого часу. Нелегкі часи спочатку ковіду, а потім  війни примножили навантаження на підрозділи «екстренки», а відповідальність зросла в десятки разів. Коли потрібна якісна невідкладна допомога — вони поруч! Коли від швидкості реагування залежить людське життя - вони напоготові!» - зауважив очільник області.

У свою чергу, народна депутатка України Ірина Борзова подякувала працівникам екстреної медичної допомоги за стійкість, небайдужість та професіоналізм. «Нехай Бог оберігає кожного з вас, ваших рідних. І ми дуже хочемо, щоб ваша робота була завжди оцінена, як людьми, так і владою». – підкреслила народна обраниця.

Також за проявлену мужність та самовідданість під час виконання службових обов’язків із порятунку життя та здоров’я людей, сумлінне виконання професійного обов’язку в умовах воєнного стану фахівці екстренки отримали Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Присутніх також привітав заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк.

Окремо співробітників екстренки відзначили Грамотами Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА, а також нагородами Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону.

«Дякую кожному і кожній за професіоналізм. За те, що цілодобово стоїте на варті здоров’я та життя людей. Бажаю вам сил, витримки і наснаги. Разом переможемо!» - резюмував Сергій Борзов.