Як зазначив Начальник ОВА Сергій Борзов, Міжнародний республіканський інститут (IRI) оприлюднив результати опитування мешканців обласних центрів.

Це результати Дев’ятого всеукраїнського муніципального опитування, яке проводилось протягом квітня-травня 2024 року.

«Опитування дає всебічний аналіз ставлення громадян до якості надання послуг та діяльності місцевої влади – органів місцевого самоврядування та обласних військових адміністрацій. Вінницька ОВА за рівнем довіри займає четверте місце серед регіонів України», - зауважив очільник області.

На питання: «Наскільки Ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність обласної державної військової адміністрації?» позитивно відповіли 43% вінничан, які взяли участь в опитуванні.

Опитування проводилось Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 обласному центрі України, за винятком тих, що перебувають під контролем російських чи проросійських сил. 

«Аналіз зроблено на основі вибірки, яка включала 16 800 респондентів. Було опитано по 800 респондентів в кожному місті, незалежно від чисельності населення. Дякую вінничанам за підтримку та довіру! Працюємо на результат». – резюмував Сергій Борзов.