У Вінниці запрацював регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону.

Це вже десятий офіс в Україні, де підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів та бізнес-планів на урядові та регіональні грантові програми.

Відкриття офісу відбулося за участі директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА Ігоря Цехановського і директорки Державного центру зайнятості Юлії Жовтяк.

«Офіс  «Зроблено в Україні»— це сучасна платформа для прямого діалогу між державою та підприємцями. На Вінниччині не вистачало такого офісу, де кожен представник бізнесу може отримати консультації щодо урядових програм підтримки. Ми також будемо пропонувати тут свої регіональні програми, щоб в одному місці зосередити весь спектр можливостей для підприємців. Адже коли ми співпрацюємо зі службою зайнятості, то маємо більш потужний результат»,  — зауважив Ігор Цехановський.

За словами директорки Державного центру зайнятості, діяльність офісів “Зроблено в Україні” спрямована на комплексний підхід в інформуванні та консультуванні щодо урядових та регіональних програм розвитку підприємництва, підтримки малого і мікробізнесу.

«Місцеві виробники й ті, хто планують розпочати власну справу відтепер можуть централізовано у швидкому та зручному форматі отримувати інформацію, подавати заявки та розв'язувати всі питання», — зазначила Юлія Жовтяк.

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах у рамках урядового проєкту єРобота, серед яких найпопулярнішими є програми “Власна справа” та “Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя”, консультації щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

Щодо програм підтримки для середнього бізнесу, фахівці центрів «Зроблено в Україні», зможуть перенаправити підприємців до профільних установ.

Офіси «Зроблено в Україні» для малого та мікробізнесу — частина національної політики «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, яка реалізується Міністерством економіки України. Мета — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу.

Офіс працює за адресою: м. Вінниця, вул. Стрілецька, 3-а.

Запрошуємо до співпраці!