Про збільшення інвестицій та підтримку української економіки в умовах повномасштабної війни говорили під час зустрічі в Києві Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Міністр з питань розвитку міжнародної співпраці та торгівлі Швеції Йоган Форсселл за участі представників шведського бізнесу.

Шведська сторона повідомила, що сьогодні в Києві своє представництво відкриває Business Sweden — організація, що допомагає шведським компаніям досягти успіху за кордоном та працює на більш ніж 40 міжнародних ринках.

Денис Шмигаль запросив шведський бізнес інвестувати в нашу державу вже зараз.

«Найбільший потенціал для зростання України мають такі сектори: енергетика, транспорт і логістика, агропродовольчий сектор, критичні матеріали, IT та діджиталізація, зелений перехід, переробна промисловість», — сказав Прем’єр-міністр.

Глава українського Уряду подякував Швеції за все, що вони роблять для України. За підтримку нашої економіки, за створення й збереження робочих місць. Відкриття торгового представництва в Києві, за його словами, буде чудовою можливістю для всіх шведських компаній побачити, які перспективи для них відкриваються в Україні.