27 червня в області відбулося спецпогашення та введення в обіг поштової марки «Податки. Армія. Перемога» в рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки — наш захист!». 

Процедуру спецпогашення провів заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький спільно з виконуючою обов'язків начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Оксаною Домерат та директором з розвитку мережі «Укрпошта» у Вінницькому регіоні Оксаною Шабановою. 

Символічно, що подія відбулася у Головному управлінні ДПС у Вінницькій області. 

Під час заходу заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький подякував представникам бізнесу Вінниччини, які попри всі складнощі війни не тільки сплачують податки у державний і місцеві бюджети, а й допомагають Збройним силам України. 

«Ми всі – невід'ємна частина боротьби за нове та незалежне майбутнє України. Сплачуючи податки – будуємо нашу країну!» - зазначив заступник Начальника ОВА. 

Назва марки зовсім не випадкова. Через розв’язану росією повномасштабну війну основна частина витрат державного бюджету України сьогодні спрямовується на національну безпеку і оборону. На марці номіналом U зображена монета в 1 гривню, яка плавно перетікає в кулю, що є центром марки номіналом А. Це символізує безперервний звʼязок між економічною діяльністю та військовою могутністю. 

«На території Вінницької області є майже 112 тис. платників податків. За період війни вони спромоглися направити до бюджетів більше 62 млрд грн». - зауважила Оксана Домерат.

У свою чергу, директор з розвитку мережі «Укрпошта» у Вінницькому регіоні Оксана Шабанова подякувала кожному, хто сумлінно сплачує податки й інвестує у розвиток нашої держави.

Поштовий набір включає: аркуш «Податки. Армія. Перемога», конверт «Перший день» та картку. Нові марки доступні до продажу у відділеннях, філателістичних крамницях та на офіційному сайті Укрпошти.