Команда Бершадського ліцею «Лисиці» здобула перемогу у волейболі. Баскетболісти Барського ліцею «Антарктичний крячок» стали бронзовими призерами змагань.

Спортсменам та їхнім тренерам вручили подяки Вінницької ОВА.

Також Вінниччину на змаганнях представляли команди:

▪️ Волейбол: команда дівчат «Сосонські Рисі» Сосонського ліцею.

▪️ Баскетбол:

команда юнаків «Антарктичний Крячок» Барського ліцею №4 (посіли 3 місце),

команда дівчат «Північний Крячок» Барського ліцею №4 (5 місце),

▪️ Футзал:

команда «Вівцебик» Ліцею №2 м.Хмільник.

▪️ Черлідинг:

команда «Каракали» Вінницького ліцею №33 (11 місце).

▪️ Спортивне орієнтування: команда «Бурундуки» Вінницького ліцею №27 (10 місце).

«Ми усі разом спостерігали за іграми – це справжнє спортивне видовище. Пряма трансляція на всю країну, супровід професійних коментаторів – школярі мали змогу стати справжніми зірками спорту. Не дивитися телевізор, не грати у комп‘ютерні ігри, не «сидіти в телефоні», а наполегливо тренуватися». – зазначила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.

Тренер бершадських "Лисиць" Валерій Дунаєвський розповідає, що такої талановитої команди у нього не було давно, усі гравці доповнюють один одного.

«Бажаю нашим учасникам подальших успіхів у спорті, вітаю з таким яскравим досвідом у житті!» - зауважила Наталя Заболотна.

Народна депутатка України, член Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту Ірина Борзова, звертаючись до юних спортсменів та їх тренерів, побажала зберігати мужність, силу духу та бійцівський характер.

«Завдяки вашим досягненням у проекті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», про Вінниччину говорила уся Україна» - зазначила Ірина Борзова.

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» реалізується з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Він став мотивуючим майданчиком для кожної дитини, де вона мала змогу продемонструвати свої вміння та навички у спорті.