Щороку 2 липня в Україні відзначають День податківця. З нагоди професійного свята Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна привітала податківців Вінниччини, а також вручила Почесні грамоти.

Звертаючись до колективу ГУ ДПС у Вінницькій області, Наталя Заболотна зазначила, що податківці це люди, чия професія – збереження фінансової міцності та стійкості, зміцнення економіки нашої держави. Зокрема, завдяки цьому ресурсу ми можемо забезпечувати Збройні Сили України сьогодні.

«Ви збільшили надходження до Зведеного та державного бюджету. Саме тому успішно функціонують усі сфери нашої життєдіяльності. Приріст надходжень у державну скарбницю у 2023 році склав - 12,6 млрд грн, а за період січня-червня 2024 року - 15,4 млрд грн. 72% приросту у порівнянні з мирним часом. Те, що податки працюють в умовах воєнного стану, це неабияке досягнення». - наголосила Перший заступник Начальника ОВА.

Також під час заходу податківців регіону привітав заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький.

«Я також приєднуюсь до всіх побажань, які висловили мої колеги. Розумію, як нелегко виконувати вашу роботу, але ви успішно збираєте податки. Завдяки цим коштам громади й обласна військова адміністрація можуть виконувати важливі функції». – зазначив Сергій Здітовецький.

За професіоналізм, сумлінне виконання своїх трудових обов’язків, патріотизм нагородили Почесними грамотами Вінницької ОВА та Вінницької ОР найкращих працівників Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області.

Під час заходу в.о. начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат подякувала усім працівникам податкової служби регіону та платникам податків.

«Дякую людям, які сумлінно сплачують податки та донатять на потреби ЗСУ, наближаючи  нашу Перемогу. Також не можу не згадати наших хлопців, які зі зброєю в руках захищають Україну. Вірю, що вони повернуться додому з прапором Перемоги». – додала Оксана Домерат.

Наталя Заболотна зауважила, що 17 податківців зараз зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність та свободу України.

Віталій Кудрик, головний державний інспектор Вінницького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області, на жаль, загинув…

«Слава та шана усім нашим захисникам та захисницям. Усім працівникам Державної податкової служби незламного здоров‘я, незламної віри, нашої довгоочікуваної та остаточної перемоги!» - резюмувала Наталя Заболотна.