Сьогодні в області провели день поля «Агро Вінниця».

Це велика аграрна подія, що зібрала десятки вітчизняних та зарубіжних виробників сільськогосподарської техніки, добрив, посівного матеріалу. Усе, що нині зміцнює та розвиває наш агропромисловий  комплекс.

Захід відвідала Перша заступниця Начальника ОВА Наталя Заболотна.

«Ворог за три роки повномасштабного вторгнення відібрав значну частину нашої території, щоденно тисячі снарядів летять на нашу землю, значна частина посівних територій - замінована. Вінниччина, направду, стоїть на варті продовольчої безпеки». - підкреслила посадовиця.

За словами Наталі Заболотної, сьогодні українські аграрії перебувають в умовах обмежених ресурсів, як людських, часових, так і, подекуди, фінансових.

«Такі виставки дозволяють по-новому дивитися на диверсифікацію виробництва, на переробку сировини, щоб наші продукти мали справді високу додану вартість, а не просто слугували сировиною. Це прекрасна нагода для нетворкінгу, обміну досвідом, пошуку інструментів для покращення свого виробництва». - зауважила Перша заступниця Начальника ОВА.

Також Наталя Заболотна акцентувала,  що саме від цих податків залежить забезпеченість сил безпеки та оборони.

«Жодної копійки коштів міжнародних партнерів ми не можемо спрямовувати на це». - зазначила Перша заступниця Начальника ОВА.

Під час заходу Наталя Заболотна побажала процвітання аграрнопромисловому комплексу, щедрого врожаю та найшвидшої перемоги!