Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

У сюжеті телеканалу "Рада" Перша заступниця Начальника ОВА Наталя Заболотна розповіла як реабілітуються наші захисники завдяки заняттям спортом та які кроки роблять для цього на Вінниччині.

Героєм сюжету став ветеран Ярослав Бегас. Чоловік поділився своєю історією, зокрема, як прийшов до тренувань з велоспорту та як планує розвиватися надалі.

Ярослав Бегас став одним із перших паравелоспортсменів, яких почав тренувати наш олімпійський призер Сергій Чернявський на базі створеного відділення паравелоспорту у Вінницькому регіональному центрі Інваспорт.

Народна депутатка України, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету ВРУ з питань молоді і спорту Ірина Борзова розповіла телеканалу про важливість втілення програм спортивної реабілітації для ветеранів війни. Зокрема акцентувала на важливості фінансової підтримки цих програм.

Окрім цього, у сюжеті Наталя Заболотна поінформувала про започаткування нових відділень, в яких розвивають ветеранський спорт.

"Вірю, що серед хлопців та дівчат, які зараз тренуються, майбутні паралімпійці, переможці Ігор Нескорених та багатьох міжнародних змагань", - зауважила посадовиця.