Шановні колеги!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!

В умовах докорінних трансформацій і запровадження структурних реформ в Україні працівники системи соціального захисту виконують важливу і відповідальну роботу, завдяки якій реалізуються соціальні інтереси кожного громадянина України, задовольняються базові потреби людини, а також потреби тих громадян, що потрапили у скрутне становище та потребують соціального захисту.

Реформа соціальної сфери в Україні є одним з пріоритетів діяльності Уряду, що сприятиме відновленню економічного розвитку, втіленню секторальних реформ, модернізації ключових галузей національної економіки. Важливими рішеннями, які мають чи матимуть у недалекому майбутньому значний вплив на соціальний розвиток в країні, є освітня, пенсійна та медична реформи. Всі ці напрацювання стали результатом твердого переконання всієї урядової команди: соціальні стандарти в нашій державі повинні зростати одночасно з економічним поступом і відродженням промисловості. Саме тому держава посилює соціальну відповідальність перед власними громадянами для забезпечення гідних умов життя.

Неможливо переоцінити внесок працівників соціальної сфери у покращення умов життя наших громадян, насамперед пенсіонерів, малозабезпечених верств населення, які потребують соціального захисту. Соціальні працівники також із гідністю допомагають нашим громадянам у питаннях відстоювання соціальної справедливості, захисту інтересів працівників у сфері трудових відносин, а також надання адміністративних послуг.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам соціальної сфери кар’єрного зростання, міцного здоров’я, добробуту та нових звершень на благо наших громадян і всієї країни!

 

З повагою

Прем’єр-міністр України                                         Володимир ГРОЙСМАН