Офіційна делегація Вінницької області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Василем Броварником та у складі директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка, генерального директора Вінницького обласного комунального підприємства «Віноблагроліс»  Анатолія Іванця та заступника генерального директора ТОВ "Барлінек-Інвест"  Володимира Шевчука, перебуває у Сьвєнтокшиському воєводстві Республіки Польща  з метою участі у святкових заходах з нагоди 99-річниці незалежності Республіки Польща.

В рамках візиту, 10 листопада, делегати відвідали адміністрацію воєводських доріг  Сьвєнтокшиського воєводства – установу, яка фінансується з бюджету  Сьвєнтокшиського воєводства та до завдань якої входить планування, будівництво, модернізація, утримання та охорона доріг, які відповідно до критеріїв закону «Про публічні дороги» знаходяться на території регіону. Дана зустріч є особливо актуальною оскільки в 2017 році на Вінниччині активно проходить відновлення доріг. Під час зустрічі директор закладу, пан Даміян Урбановські, розповів українським гостям  про засади поділу доріг на державні, воєводські, повітові, гмінні, міські та інші, а також про технологію будівництва доріг та механізм їх утримання.

Крім того, вінницька делегація відвідала підприємство «VIVE Textile Recycling», яке є найбільшим в структурі VIVE Group та займається переробкою текстильної продукції, оптовим та роздрібним продажем сортованого і несортованого вживаного одягу, який імпортується з країн Західної Європи. Під час візиту делегати ознайомились з основними етапами виробничого процесу  та на власні очі мали змогу побачити, як сировина, яка не відповідає вимогам клієнтів закладу, переробляється на відходи і промислові серветки, які заново використовуються в промисловості. Для забезпечення безперебійного виробничого процесу щодня на підприємстві, працює понад 990 чоловік в 3 зміни, переробляючи майже 400 тонн сировини та сортуючи її на 700 різних асортиментних груп.

Підприємство постійно вдосконалює виробничі процеси, пов'язані з переробкою текстильної продукції, впроваджує також ідеї та рішення, підготовлені працівниками, завдяки чому діяльність закладу не тільки відповідає найвищим стандартам якості ISO 9001 і 14001, але також є дружньою до навколишнього середовища. 

11 листопада делегати разом з керівництвом партнерського регіону взяли участь у святкових заходах з нагоди 99-річниці незалежності Республіки Польща, зокрема відвідали Святу Месу «За Вітчизну та мир» у кафедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії, взяли участь в урочистому марші,  церемонії покладання квітів до пам’ятника Юзефа Пілсудського, запаленні символічних свічок пам'яті героїв та відвідали Келецький фестиваль незалежності.